top of page

Coneix-me

Genís Robas

Fundador, CEO & Entrenador Personal

 

Sóc en Genís, fundador i CEO de Som Fit.

Sóc llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport per l'Universitat de Barcelona, Entrenador Personal, Quiromassatgista i Instructor d'Abdominals Hipopressius.

Vaig escollir aquesta carrera professional perquè l'esport i la interacció amb les persones sempre han estat els motors de la meva vida.

Actualment porto 4 anys dedicats a realitzar entrenaments personals a Calella i Pineda, i tinc ganes de seguir-ne sumant molts més!

L'any 2014 vaig decidir anar a viure a Austràlia per viure una experiència que duraria 4 anys i que va resultar ser molt enriquidora tant a nivell personal com professional. Allà hi vaig obtenir un certificat especialitzat en Personal Training, un certificat de Massatge i un curs d'especialització en Fitness Post Part.

A més, allà va néixer el nom de Som Fit, en una voluntat d'integrar la meva llengua materna amb la llengua anglesa.

I aquella llavor que vaig plantar a Austràlia ha brotat amb tota la força i il·lusió del món, convertint-se en aquest projecte tan entusiasmant. 

Entrenador Personal Calella

Com em definiria com a entrenador?

Em definiria com algú que s'interessa per tu i t'escolta amb atenció, una persona que et pot guiar i recolzar en el teu camí per assolir els teus objectius, algú disposat a millorar i a adquirir nous coneixements per tal d'oferir-te el millor servei possible, una persona que busca ser responsable i exigent, però alhora flexible i tolerant. 

I sobretot, un entrenador apassionat que gaudeix del que fa amb un somriure a la cara i que procurarà fer-te sentir còmode en tot moment. 

bottom of page