top of page

Qui som?

Què és Som Fit?

Som Fit és un centre d'entrenament, nutrició i salut ubicat a Calella (Maresme).

Entenem l'exercici i l'esport des d'una perspectiva holística, dinàmica i integradora amb la salut i el benestar.

El nostre objectiu principal és ajudar-te a assolir una bona salut (física, mental i emocional) a través de l'esport i uns bons hàbits de vida.

A Som Fit volem ajudar-te a brillar, a créixer, a acceptar-te, a sentir-te millor que mai amb tu mateix, a treure el teu màxim potencial, a superar-te, mentre gaudeixes del procés. 

La nostra voluntat és crear un espai on et sentis còmode en tot moment. Per a aconseguir-ho farem tot el que estigui en les nostres mans per donar-te un tracte professional, càlid i proper, sempre amb l'energia de la il·lusió i la passió per la nostra feina. 

Gym Calella

Com neix Som Fit?

Som Fit neix amb la missió d'acompanyar-te en el teu procés de millora i/o manteniment d'una bona salut, sigui quin sigui el teu estat de forma, edat, necessitats o interessos. 

Així, tots/es podem estar en forma, tots podem millorar la nostra salut, sentir-nos actius i bé amb nosaltres mateixos, tots podem formar part de Som Fit. El nom de Som Fit es crea per a plasmar aquesta idea: som fitness, tots som fit.

A Som Fit t'oferim un tracte personalitzat, proper, càlid i professional, desitjant que venir a visitar-nos sigui una experiència que t'ompli de bona energia i benestar.

Coneix l'equip de Som Fit

bottom of page